Македонски English  Агенција за недвижности
075 445-667 издавање    
075 424-130 продажба    
 
 

deltanedviznosti1@gmail.com

КАНЦЕЛАРИЈА     +389 71 343 224

ПРОДАЖБА           +389 75 424 130

                                +389 79 341 615

ИЗНАЈМУВАЊЕ    +389 75 445 667

                                +389 71 343 221

https://www.pazar3.mk/Content/Images/Macedonia/Macedonia.svg